Salg

onsdag den 25. juli 2012

Når enden er god ...

... er alting godt :-)
Nu er vi ved slutningen af vore skønne ferie her i Sydspanien. En måned under varme himmelstrøg er gået. Nu glæder vi os alle til at komme hjem til vores dejlige hjem, hunden Bella, venner og familie.

Ferien har på de fleste måder været efter Gustavs dagsorden. Bettemanden skal have sin elskede havregrød senest 10 minutter efter, han har slået øjnene op om morgenen. Sove til middag i ca. to timer, i seng ca. kl. 21 og så skal han inden have brændt en masse krudt af. Derfor har der ikke været så mange lækre longdrinks på de små chiringuitos, strandbarer, og der har pt. også kun været et restaurant-besøg her, hvis altså vi ikke tæller Burger King med. Jeg synes, han har været fantastisk til at tilpasse sig mad og varme. Gustav har været ovenud lykkelig ved synet af en flyvemaskine. Tænk en hel måned, flere gange dagligt at juble "SE SE, en mou-fina!!!!". Herudover er han nærmest besat af flag og vi gøres jævnligt opmærksom på fuglene. Så de tre F'er har været i høj kurs: Flyvemaskine, flag og fugle. Og ikke at glemme Ipad'en - som han da nok lige har fået en vis ejerfornemmelse over!

Kirstine har hygget sig og vil gerne til mini-disko, høre musik og hygge på en restaurant. Hun har set Disney-film, spillet Pixeline, foldet vifter og æsker samt lavet perle-armbånd. Hun har også brugt oceaner af tid på at gøre sig færdig, når vi var på vej ud af døren. "Mor, ser jeg fin ud?". Tøjsammensætning, de helt rigtige sko, gerne et par fingerringe eller tre samt armbånd - jo jo, intet mindre!

Manden og jeg føler, at vi har været helt nede i gear. Det har været dejligt at være sammen med børnene, hygge sig, bade og opleve noget sammen. Det har da også været hårdt at være på 24-7, men jeg synes, det har været på en god måde, da vi har haft så meget overskud til at være der for hinanden.

I morgen skal vi ud og suse lidt i bil - det glæder vi os til. Og så skal de sidste dage vist bare nydes og mon ikke det bliver ved pool eller strand, hvor vi kan få branket flæsket, inden vi vender hjem til regnfulde Danmark.

Jeg beklager de manglende billeder, men meget snart vil I blive spammet! Har glemt ledning til overførsel hjemme :-( ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar